Skip to Store Area:

Sàlvia 10gr. Bernau Herbes de l'Urgell

Doble clic a sobre per obrir/tancar imatge gran

Allunya
Apropa

Més vistes

Sàlvia 10gr. Bernau Herbes de l'Urgell

Enviï un correu sobre el producte

Sigueu el primer a opinar sobre aquest producte

Disponibilitat: En existència

2,45 €
Afegeix articles a la cistella Afegeix a la cistella

Descripció ràpida

La sàlvia s'utilitza en cuina principalment per aromatitzar plats de carn i peixos grassos (porc, salmó, anguila).


La sàlvia s'utilitza en cuina principalment per aromatitzar plats de carn i peixos grassos (porc, salmó, anguila).

Enmig de les comarques de l'Urgell i la Segarra, entre terres de castells i fonts. Terres de pagesia. On l'activitat agrícola ha estat el bressol de la nostra cultura i la nostra història.
Bernau Herbes de l'Urgell, és la resposta a les inquietuds i dinamisme en la implantació de cultius alternatius als tradicionals de cereal, ametllers i oliveres de la nostra comarca. Un bon coneixement del medi, maquinària adequada i la nostra experiència agrícola, ens ha permès el cultiu d'un ampli ventall d'espècies vegetals per a ús medicinal i aromàtic. Unes bones pràctiques agrícoles, traçabilitat en tots els processos i un acurat respecte pel nostre medi ambient ens permet avui oferir un producte, lliure d'herbicides i pesticides, de gran qualitat en principis actius, sabor i aspecte.
Són plantes aromàtiques i medicinals, cultivades en les terres de l'Urgell i la Segarra, a la vall del riu Ondara, de paisatge divers i singular i rendint tribut al castell de Fonolleres. Un sol abrasador a l'estiu i un gèlid hivern, fa que d'aquesta climatologia tan adversa aconseguim una admirable combinació de terres de cultiu. Són terres ancestrals, crescudes a l'ombra del passat entre oliveres, ametllers i pastures, enriquides amb tecnologies d'última generació per a la conservació i equilibri de l'entorn. Tot aquest conjunt, fa que avui puguem produir plantes aromàtiques i medicinals, amb rigorosos controls en la producció i elaboració. Infusions naturals, espècies per a condimentar i mels. Un ampli i variat assortiment de productes propis.
Albes fredes, secs migdies, postes de sol esplendoroses i nits humides ens acompanyen a la primavera i estiu. Envoltada de cereal, la natura amb la seva sorprenent vitalitat veu créixer els nostres cultius. Un ampli assortiment de plantes plenes de color, olor i gust. Així són els nostres productes.
Afegiu les vostres etiquetes:
Afegeix etiquetes
Feu servir espais per a separar les etiquetes. Feu servir cometes simples (') per a frases.