Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Carnisseries i Xarcuteries Can Raliu – Jafre/La Bisbal – Girona

Carnisseries i Xarcuteries Can Raliu – Jafre/La Bisbal – Girona

Com bé tothom deu saber, ”Can Raliu” és una empresa familiar dedicada des de fa molt temps a la carnisseria i la xarcuteria. El que segurament poca gent sap, és els seus orígens i la seva particular història..

Doncs bé, “Raliu”, tal i com sol passar a molts pobles de pagès, era el sobrenom que deien a un jove de rialla ampla i somriure fàcil del poble de Jafre que, realment, es deia Josep Bonany i la casa on vivia va passar a ser coneguda com a “Can Raliu”.

Una vegada casat i amb una filla, Vicenta, ja gran, a l’any 1947 va decidir endinsar-se en el negoci de la carn i fundà la primera carnisseria de la família a Jafre.Tant la seva filla Vicenta com el seu marit Miquel Burch van treballar, amb sacrifici i molta il·lusió, per tirar endavant aquell petit negoci familiar. Qui els hi hauria dit que prosperaria i duraria tants anys !!

De’n Miquel i la Vicenta van néixer en Josep i la Maria. En Josep, noi intrèpid, decidit i amb esperit emprenedor, va casar-se amb l’Imma Tarrats. El 1979 va començar a dirigir el negoci i, amb la col·laboració i sempre encoratjadora participació de l’Imma, van començar a innovar i donar renom al negoci.

El 1986 el negoci es feia petit i “Can Raliu” començava a ser sinònim de bon servei i qualitat. Era hora d’ampliar el negoci !!. Van obrir una petita però simpàtica carnisseria a la Bisbal d’Empordà i no hi podia faltar al capdavant l’altra filla de la família i germana d’en Josep; la Maria Burch que amb el seu bon tarannà molta clientela va agafar.

També tocaven vents de renovació a la carnisseria de Jafre, i tal dit tal fet !, es va ampliar el negoci adaptant-lo i modernitzant-lo amb sala de desfer i producció pròpia d’embotits.

Uns quants anys més tard, ja començat el 2000, s’incorporà a l’empresa una altra generació de la família, en Jordi, fill d’en Josep i l’Imma.

Encara amb més il·lusió, i sempre pensant amb projecció de futur, obren la primera carnisseria en propietat a la Bisbal d’Empordà a la Plaça Joan Carreras Dagas. Per assegurar-se un bon servei i direcció varen comptar amb la Rosa Madrid, excel·lent i experimentada dependenta i, per acabar-ho d’arrodonir, una bona cuinera per fer requisits als clients. Així és com afegiren els exquisits plats cuinats al negoci.

Més recentment, a l’any 2008, van traslladar la petita i inicial carnisseria de la Plaça Major nº 6 de la Bisbal al nº 16, espai ampli i modern de l’abans coneguda “Carnisseria Vidal”. Bonica botiga amb tota mena de carns, embotits tradicionals, variats i saborosos plats cuinats, pollastres a l’ast i servei de càtering per a festes particulars.

Ja ho veieu ,aquesta és la nostra particular història només ens queda dir-vos que la nostra fita es tenir molta cura amb la elaboració dels nostres productes, la major part dels quals encara els continuem fem artesanalment i sense colorants ni conservants.

Són els principals proveïdors “Mas Tarrés” de Jafre en el sector boví, “Mas Ros” en el sector oví i la “Granja Boada” en el sector porcí. Les matances es duen a terme als escorxadors del Baix Empordà a la Bisbal d’Empordà i a l’escorxador de Verges.

Intentem tenir cura de tots els detalls i amb el lema: “INTENTAR MILLORAR CADA DIA PER OFERIR UN MILLOR SERVEI” desitgem que la nostra clientela estigui ben atesa i satisfeta.

Botiga 1 La Bisbal d’Empordà
Plaça Major, 16
972 64 06 03
Horari de matí: 09:00 – 13:00
Horari de tarda: 17:00 – 20:30
Tancat diumenges i dilluns

Botiga 2 La Bisbal d’Empordà
Plaça de Joan Carreras Dagas
972 64 55 84
Horari de matí: 09:00 – 13:00
Horari de tarda: 17:00 – 20:30
Tancat diumenges i dilluns

Botiga Jafre
Carrer Major, 67
972 76 80 18
Horari de matí: 08:00 – 13:00
Horari de tarda: 16:00 – 20:00
Tancat diumenges i dilluns

Escrito por en Clientes Deli.cat, Lugares con encanto, Tiendas Gourmet

 

2 comentarios

  • Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: Com bé tothom deu saber, ”Can Raliu” és una empresa familiar dedicada des de fa molt temps a la carnisseria i la xarcuteria. El que segurament poca gent sap, és els seus orígens i la seva particular història.. Doncs ……

  • enhorabuena a can Raliu por tantos años de historia y buenos productos

    saludos


Escribir un comentario