Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Can Colom de Cantonigròs, la tradició ben entesa

Can Colom de Cantonigròs, la tradició ben entesa

Al bonic poble de Cantonigròs es troba una botiga d’aquelles que no passen desapercebudes per qui la visita, es tracte de Can Colom, una botiga dedicada a l’elaboració d’embotits, amb més de 50 anys d’història, una botiga on només passar la porta et sorprenen amb una amabilitat d’aquelles que avui dia ja estan en dessús, i amb uns tastets dels seus embotits i uns porrons de vi perquè l’espera no es faci llarga i així poder decidir el que comprarem quan ens toqui la tanda. Per tal de completar la compra també hens ofereixen un ampli ventall de productes de la comarca, així com altres delicadeses.

A Deli.cat hens sentim orgullosos de comptar amb Can Colom entre els nostres clients.
Des-de aquest blog animen a tothom qui no conegui Cantonigròs i la Vall de Sau-Collsacabra, que passi a conèixer a la Dolors i en Manel de Can Colom, ja que apart del que podreu comprar, son la millor oficina d’informació, us recomanaran els llocs per visitar, els recorreguts per caminar o passejar, els restaurants on menjar, i els llocs on poder-vos allotjar, etc….

La Dolors, en Manel i la seva família de Cantonigròs, al bell mig de la Vall de Sau-Collsacabra, us esperem perquè visiteu les nostres intal.lacions on produïm embotits típics de la zona, bones llonganisses i somaies, pilotes, bulls, i altres delicioses especialitats; us oferirem un tastet dels embotits que elaborem i de formatges.
Podreu completar la vostra estada en aquestes contrades amb una bona passejada pels valls i boscos, fonts, i altiplans, on podreu gaudir de la natura mes pura, reducte de pau dels pocs que quedem.

Us oferim també la possibilitat de llogar apartaments per temporada o caps de setmana.

BONS EMBOTITS
FANTÀSTICA NATURA
TURISME FAMILIAR DE MUNTANYA
VENIU A CANTONIGRÒS !US ESPEREM!

A Can Colom us esperem i passeu un dia especial amb la vostra familia.
¡FINS AVIAT!

Carrer Major 28, 08569 Cantonigros (Vic)
Osona, Catalunya, Espanya

Can Colom
Tel +34 938 565 058
Fax +34 938 565 757
cancolom@osonanet.com
www.cancolom.eu

Comparte y disfruta:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay
 • Twitter
Escrito por en Clientes Deli.cat, Lugares con encanto, Tiendas Gourmet, Turismo Rural

 

1 comentario

 • Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Al bonic poble de Cantonigròs es troba una botiga d’aquelles que no passen desapercebudes per qui la visita, es tracte de Can Colom, una botiga dedicada a l’elaboració d’embotits, amb més de 50 anys d’història, una botiga on …..


Escribir un comentario