Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Aspectes Gastronòmics de l’oli d’oliva verge extra

Aspectes Gastronòmics de l’oli d’oliva verge extra

L’oli d’oliva verge extra és el suc de l’oliva que guarda intacte el seu sabor original i és un producte totalment natural que es conserva en excel·lents condicions ja que té antioxidants naturals que el protegeix de l’ enranciment . L’oli d’Oliva Verge extra , a més , posseeix una enorme plasticitat que veiem reflectida en les seves variades formes d’utilització , ja que les seves funcions a cada plat són múltiples .

  • Dóna gust , aroma i color
  • Modifica les textures
  • Transmet la calor
  • Integra els aliments
  • Personalitza i identifica un plat .
  • El rendiment de l’oli d’oliva verge extra és més gran que el de les altres greixos vegetals , tant en fred com en calent .
    En fred , amanint amanides , verdures , peixos , etc . , Es pot utilitzar en menor quantitat ja que el seu sabor i aroma són més intensos .

    gastronomia

    En escalfar l’oli d’oliva verge extra es comprova fàcilment com ” creix ” com augmenta el seu volum i , per tant , es necessita menys quantitat per cuinar o per fregir .

    Comparte y disfruta:
    • Print
    • Digg
    • Sphinn
    • del.icio.us
    • Facebook
    • Mixx
    • Google Bookmarks
    • Blogplay
    • Twitter
    Escrito por en Condimentária, Mundo Aceite

     

    1 comentario

    • Información Bitacoras.com…

      Valora en Bitacoras.com: L’oli d’oliva verge extra és el suc de l’oliva que guarda intacte el seu sabor original i és un producte totalment natural que es conserva en excel·lents condicions ja que té antioxidants naturals que el protegeix d……


    Escribir un comentario