Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Anxoves a la llimona

Anxoves a la llimona

En tota la zona del Mediterrani és una pràctica comú la conserva d’anxoves. Us en proposem una.
Ingredients per a 4 persones:

- 500 gr d’anxoves fresques
- 7 llimones
- 1 dl d’oli d’oliva verge extra ecològic Olicatessen
- Sal i pebre

Netejar les anxoves, treure els caps i vísceres. Obrir-les i retirar les espines. Rentar-les bé, escórrer-les i assecar-les una mica amb un drap net. Reservar en una font.

Esprémer 6 llimones i ruixar les anxoves amb el suc. Afegir sal i pebre al gust i ficar-les en la nevera durant un mínim de 2 hores.

Ratllar la pell de mitja llimona i reservar.

Abans de servir-les, escórrer l’aigua que hagi pogut deixar a la font, amanir amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra i espolvorejar amb la ratlladura de llimona.

anxoves_llimona

Comparte y disfruta:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Twitter
Escrito por en Condimentária, Mundo Aceite

 

1 comentario

  • Información Bitacoras.com…

    Valora en Bitacoras.com: En tota la zona del Mediterrani és una pràctica comú la conserva d’anxoves. Us en proposem una. Ingredients per a 4 persones: – 500 gr d’anxoves fresques – 7 llimones – 1 dl d’oli d’oliva verge extra ecològic Olic……


Escribir un comentario