Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

16 jul Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Cómo comprar, mantener y utilizar el aceite

Cómo comprar, mantener y utilizar el aceite

Al comprar aceite de oliva virgen extra, dentro de la amplia gama que existe actualmente, la elección debe depender de la utilización que se le vaya a dar, puesto que del mismo modo se elige un vino para acompañar cada plato, también se puede elegir y utilizar un aceite distingo según el alimento que se...

Leer más...

Aspectes Gastronòmics de l’oli d’oliva verge extra

Aspectes Gastronòmics de l’oli d’oliva verge extra

L’oli d’oliva verge extra és el suc de l’oliva que guarda intacte el seu sabor original i és un producte totalment natural que es conserva en excel·lents condicions ja que té antioxidants naturals que el protegeix de l’ enranciment . L’oli d’Oliva Verge extra , a més , posseeix una enorme plasticitat que veiem reflectida...

Leer más...

Patatas rellenas con toque de tomillo

Patatas rellenas con toque de tomillo

Una hortaliza muy común que nos da juego para primeros platos, entrantes o acompañamiento. Ingredientes para 4 personas - 4 patatas medianas - 1 cebolla gruesa, picada fina - 3 dientes de ajo, picados muy finos - 1 cucharadita de Olicatessen& Tomillo - 100 gr de miga de pan - 1dl de leche - 1...

Leer más...

Tipos de aceite y calidad

Tipos de aceite y calidad

Los criterios de calidad que se aplican normalmente al aceite de oliva virgen extra vienen definidos por: • Parámetros químicos como grado de acidez, estado de oxidación, componentes anormales y • Análisis sensorial de sus características organolépticas (olor y sabor) que las definen los expertos (panel de cata) haciendo una degustación de cata y determinando...

Leer más...

Anxoves a la llimona

Anxoves a la llimona

En tota la zona del Mediterrani és una pràctica comú la conserva d’anxoves. Us en proposem una. Ingredients per a 4 persones: - 500 gr d’anxoves fresques - 7 llimones - 1 dl d’oli d’oliva verge extra ecològic Olicatessen - Sal i pebre Netejar les anxoves, treure els caps i vísceres. Obrir-les i retirar les...

Leer más...

Una mica d’història de l’oli d’oliva

Una mica d’història de l’oli d’oliva

La importància de l’oli venia donada per les seves moltes utilitats ja que servia no només com a aliment, sinó que era un producte bàsic per a la medicina tradicional, la higiene i la bellesa; s’utilitzava com a combustible per a la il·luminació, com lubricant per a les eines i els estris del camp, com...

Leer más...

Tastem d’oli Olicatessen

Tastem d’oli Olicatessen

Aquesta campanya, l’oli Olicatessen és un cupatge d’arbequina i arbreblanc. Al tast, sona la paraula subtil per la seva elegància i equilibri tant en boca com en nas. Un oli sincer. En boca és harmònic, complex amb sensacions de plàtan, fruits secs, ametlla i anís. Textura sedosa amb delicades i discretes notes picants. Fruitat aromàtic...

Leer más...

Olicatessen a Art-e-sans

Olicatessen a Art-e-sans

Art-e-sans és una publicació bimensual, on es parla de productes de qualitat de la terra, dels productors, elaboradors i establiments. Cada número és un monogràfic a un producte: el pa, la cervesa artesana, el vi, la carn i embotits, formatges artesans i de pastor, vermuts i ara ha tocat l’OLI! I, a nosaltres, ens han...

Leer más...

Campanya acabada

Campanya acabada

Doncs ara sí, que ja donem la campanya per acabada. Comencem a desmuntar i netejar les màquines que no han parat ni un minut… Ha estat una campanya de recollida dura, complexa. El temps ha estat una mica destarotat i tan bon punt feia molta calor, com ha vingut el fred de cop i volta....

Leer más...

Jornada de portes obertes a Olicatessen

Jornada de portes obertes a Olicatessen

Vist l’èxit dels anys anteriors, tornem a celebrar un cap de setmana de portes obertes. Us volem ensenyar la nostra manera de treballar i com elaborem l’oli. Com collim les olives, com les portem al molí, com es moltura i com és l’oli recent elaborat. Si voleu veure, tocar, tastar i coneixe’ns (o retrobar-nos) ja...

Leer más...

Comença la collita al Molí dels Torms

Comença la collita al Molí dels Torms

Com cada any, a aquesta època toca mirar el cel, els arbres, les olives,,, tot és poc per triar el moment adequat de començar la collita. Ja tenim al Venanci nerviós, és el nostre “Messi” que abans de jugar un partit, sempre tens papallones a l’estomac. Doncs ara ja hem començat, les olives ragen i...

Leer más...

26 oct Escrito en Clientes Deli.cat | 1 comentario

Inauguración Carnicería Germans Soler

Inauguración Carnicería Germans Soler

Nos complace anunciar la inauguración de la Carnicería Germans Soler. Seguramente ya podréis apreciar que no es una carnicería como cualquier otra, Germans Soler aúna tradición con modernidad, cuenta con la máxima tecnología de frigoricos, mobiliario y arquitectura, todo ello sin olvidar por un segundo las cosas bien hechas y la máxima calidad de productos...

Leer más...