Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

19 mar Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Anxoves a la llimona

Anxoves a la llimona

En tota la zona del Mediterrani és una pràctica comú la conserva d’anxoves. Us en proposem una. Ingredients per a 4 persones: - 500 gr d’anxoves fresques - 7 llimones - 1 dl d’oli d’oliva verge extra ecològic Olicatessen - Sal i pebre Netejar les anxoves, treure els caps i vísceres. Obrir-les i retirar les...

Leer más...

19 feb Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Una mica d’història de l’oli d’oliva

Una mica d’història de l’oli d’oliva

La importància de l’oli venia donada per les seves moltes utilitats ja que servia no només com a aliment, sinó que era un producte bàsic per a la medicina tradicional, la higiene i la bellesa; s’utilitzava com a combustible per a la il·luminació, com lubricant per a les eines i els estris del camp, com...

Leer más...

24 ene Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Tastem d’oli Olicatessen

Tastem d’oli Olicatessen

Aquesta campanya, l’oli Olicatessen és un cupatge d’arbequina i arbreblanc. Al tast, sona la paraula subtil per la seva elegància i equilibri tant en boca com en nas. Un oli sincer. En boca és harmònic, complex amb sensacions de plàtan, fruits secs, ametlla i anís. Textura sedosa amb delicades i discretes notes picants. Fruitat aromàtic...

Leer más...

30 dic Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Olicatessen a Art-e-sans

Olicatessen a Art-e-sans

Art-e-sans és una publicació bimensual, on es parla de productes de qualitat de la terra, dels productors, elaboradors i establiments. Cada número és un monogràfic a un producte: el pa, la cervesa artesana, el vi, la carn i embotits, formatges artesans i de pastor, vermuts i ara ha tocat l’OLI! I, a nosaltres, ens han...

Leer más...

19 dic Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Campanya acabada

Campanya acabada

Doncs ara sí, que ja donem la campanya per acabada. Comencem a desmuntar i netejar les màquines que no han parat ni un minut… Ha estat una campanya de recollida dura, complexa. El temps ha estat una mica destarotat i tan bon punt feia molta calor, com ha vingut el fred de cop i volta....

Leer más...

06 nov Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Jornada de portes obertes a Olicatessen

Jornada de portes obertes a Olicatessen

Vist l’èxit dels anys anteriors, tornem a celebrar un cap de setmana de portes obertes. Us volem ensenyar la nostra manera de treballar i com elaborem l’oli. Com collim les olives, com les portem al molí, com es moltura i com és l’oli recent elaborat. Si voleu veure, tocar, tastar i coneixe’ns (o retrobar-nos) ja...

Leer más...

30 oct Escrito en Condimentária, Mundo Aceite | Comentarios

Comença la collita al Molí dels Torms

Comença la collita al Molí dels Torms

Com cada any, a aquesta època toca mirar el cel, els arbres, les olives,,, tot és poc per triar el moment adequat de començar la collita. Ja tenim al Venanci nerviós, és el nostre “Messi” que abans de jugar un partit, sempre tens papallones a l’estomac. Doncs ara ja hem començat, les olives ragen i...

Leer más...

26 oct Escrito en Clientes Deli.cat | Comentarios

Inauguración Carnicería Germans Soler

Inauguración Carnicería Germans Soler

Nos complace anunciar la inauguración de la Carnicería Germans Soler. Seguramente ya podréis apreciar que no es una carnicería como cualquier otra, Germans Soler aúna tradición con modernidad, cuenta con la máxima tecnología de frigoricos, mobiliario y arquitectura, todo ello sin olvidar por un segundo las cosas bien hechas y la máxima calidad de productos...

Leer más...

Molí d’Oli de Ca l’Agustí

Molí d’Oli de Ca l’Agustí

En aquesta ocasió, us proposem una visita turística, per poder viure, entendre i veure com s’elaborava l’oli d’oliva fa uns anys (no tants…) Situat a pocs quilòmetres de Lleida, el molí d’oli de Ca l’Agustí és un lloc singular ubicat a Alpicat (Segrià). Fruit de la restauració d’aquesta vella almàssera, la família Serés-Santamaria ha creat...

Leer más...

Palmeretes d’olivada Olicatessen

Palmeretes d’olivada Olicatessen

En una làmina de pasta de full rectangular estesa, s’unta amb olivada d’arbequina Olicatessen. Enrotlleu un cantó fins a la meitat. Amb l’altra cantó feu el mateix fins que s’ajuntin. Mulleu una mica entre els dos rotllets perquè s’enganxin. Talleu a rodanxes d’un dit aproximadament i les aneu posant en una safata sobre paper per...

Leer más...

Pule, el queso más caro del mundo

Pule, el queso más caro del mundo

Se llama Pule y está elaborado con leche de burra, y además de gozar de un bajo nivel de grasa está considerado como el queso más caro del mundo. El Pule (que en serbio significa potro) procede de una raza especial de burras procedente de los Balcanes. Este queso se elabora exclusivamente en la reserva...

Leer más...

Prestige Gold per Olicatessen

Prestige Gold  per Olicatessen

TerraOlivo, es una organització sense ànim de lucre de Israel, creada per difondre la cultura de l’oli d’oliva verge extra de qualitat. En aquesta quarta edició, s’han presentat més de 500 mostres, de 20 països i 80 regions. L’oli Olicatessen, de Molí dels Torms, SL, ha estat premiat amb “Prestige Gold“. És el segon any...

Leer más...